Tuotteemme

Yale on valmistanut materiaalinkäsittelyn tuotteita 137 vuoden ajan. Yhtenä nopeiten kasvavana trukki brändinä Euroopasssa Yale valmistaa koko malliston sekä vastapaino että varastotrukkeja alhaisella elinkaarikustannuksella asiakkaille.

Yale Työntömastotrukit

Työntömastotrukit

MR mallisto  tuottaa monipuolisen, joustavan ja laajan malliston. Nämä erinomaisesti suunnitellut trukit ovat nyt helposti saatavilla ja tuottavat entistä suuremman suorituskyvyn .

Yale Keräilytrukit

Keräilytrukit

Sähköinen MO keräilytrukkimallisto tarjoaa hiljaisen ja vaivattoman käytön lukuisilla ominaisuuksilla, kaikessa on keskitytty varmistamaan käyttäjille nopean, tarkemman keräilyn riippumatta keräilyn tavasta. 

Yale Kapeakäytävätrukit

Kapeakäytävätrukit

Ihantellinen ratkaisu varastoon, joka halutaan käyttää täydellä teholla. Yalen kapeakäytävätrukeille tarvitaan vain 1650 mm käytäväleveys.

Yale Vetotrukit

Vetotrukit

Yalen vetotrukit ovat tehokkaita ja kustannustehokas ratkaisu siirto toimintoihin intensiivisissä valmistusprosesseissa.

Yale 3-pyöräiset sähkötrukit

3-pyöräiset sähkötrukit

Monipuoliset ja erittän ketterät etu- ja takavetoiset sähkötrukit on varustettu tuottavuutta lisäävillä ominaisuuksilla.

Yale 4-pyöräiset sähkötrukit

4-pyöräiset sähkötrukit

Yalen 4-pyöräisissä sähkötrukeissa on saatavilla laaja mallisto myös akunvaihtoon tarpeellisille käytöille. Tämä tekee trukit ihanteelliseksi erilaisiin vaativiin sovelluksiin.

Yale Kompaktit polttomoottoritrukit

Kompaktit polttomoottoritrukit

Yalen kompakti polttomoottoritrukkein ominaisuudet on kehietty ja sovellettu korkeisiin nostokorkeuksiin ahtaissa varastoissa.

Yale Polttomoottoritrukit

Polttomoottoritrukit

Yalellä on pitkä perinne polttomoottoritrukkien  suunnittelussa ja tuotannossa ja laaja mallisto standardi trukeista kaikista vaativimpiin tarpeisiin.

Yale Pinontatrukit

Pinontatrukit

Perässäkäveltävät ja läpältä ajettavat tuottavat kattavan malliston pinontaratkaisuihin. Jokainen pinontatrukki on kehitetty optimaaliseen tilankäyttöön.

Yale Lavansiirtovaunut

Lavansiirtovaunut

Riippumatta rekan purkamisesta tai lastauksesta tai lavojen siirtämisessä varastossa lavansiirtäjät on suunniteltu tekemään käyttäjän työn helpoksi ja mukavaksi ja mahdollisimman tuottavaksi.