Tietosuojakäytäntö

Tämän verkkosivun tarjoaa Sigma Trukit Oy, johon viitataan myöhemmin termillä ”Yrityksemme”

Tämä tietosuojakäytäntö (yhdessä käyttöehtojen ja muiden sellaisten dokumenttien kanssa, joihin tässä käytännössä viitataan) koskee Yrityksemme tapaa kerätä, käyttää, säilyttää ja luovuttaa tämän verkkosivun (”Sivuston”) käyttäjiä (yksittäin ”Käyttäjä”) koskevia tietoja. Tämä tietosuojakäytäntö koskee Sivustoa ja kaikkia tuotteita ja palveluita, joita Yrityksemme tarjoaa.

Tietosuojalain 1998 (Laki) mukainen tietojen rekisterinpitäjä on Sigma Trukit Oy. Rekisterinpitäjä on rekisteröity Yhdistyneen kuningaskunnan tiedotusvaltuutetun rekisteriin rekisteröintinumerolla .

Mitä tietoja voimme kerätä sinulta

Yrityksemme voi kerätä ja käsitellä seuraavia tietojasi:

  • Henkilökohtaisia tunnistetietoja
    Saatamme kerätä henkilökohtaisia tunnistetietoja (joihin viitataan myös henkilötietoina) Käyttäjiltämme monilla eri tavoilla ja eri tilanteissa, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, silloin kun Käyttäjät vierailevat Sivustollamme, tilaavat uutiskirjeen tai täyttävät lomakkeen, ja muiden Sivustomme tarjoamien aktiviteettien, palveluiden, ominaisuuksien tai resurssien yhteydessä. Käyttäjät voivat aina kieltäytyä henkilökohtaisten tunnistetietojen luovuttamisesta, mutta se saattaa estää tiettyjen Sivuston ominaisuuksien käytön.
  • Ei-henkilökohtaisia tunnistetietoja
    Saatamme automaattisesti kerätä ei-henkilökohtaisia tunnistetietoja Käyttäjistämme aina, kun he käyttävät Sivustoamme. Ei-henkilökohtaiset tunnistetiedot saattavat sisältää verkkoselaimesi nimen, millaista tietokonetta käytät ja muita teknisiä tietoja siitä, miten muodostat yhteyden Sivustoomme, kuten esimerkiksi tietoa käyttöjärjestelmäsi ja verkkoyhteytesi palveluntarjoajasta ja muita vastaavia tietoja.
  • Verkkosivun evästeet
    Sivustomme saattaa käyttää ”evästeitä” käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttäjän verkkoselain tallentaa tietokoneen kovalevylle evästeitä tietojen keräämistä ja seuraamista varten. Käyttäjä voi säätää selaimensa asetuksia niin, että evästeitä ei hyväksytä, tai vaihtoehtoisesti niin, että evästeiden lähettämisestä saa aina ilmoituksen. Jos valitset näistä vaihtoehdoista jommankumman, huomaathan, että kaikki Sivuston ominaisuudet eivät ehkä toimi kunnolla. Lisätietoja saat Evästekäytännöstämme 

Kuinka käytämme keräämiämme tietoja

Yrityksemme saattaa kerätä ja käyttää Käyttäjien henkilökohtaisia tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Asiakaspalvelun parantaminen
    Sinulta saamamme tiedot auttavat meitä vastaamaan asiakaspalvelu- ja tukipyyntöihin tehokkaammin.
  • Käyttökokemuksen henkilökohtaistaminen
    Saatamme käyttää koostetietoja ymmärtääksemme, miten Käyttäjämme yleisesti ottaen ryhmänä käyttävät palveluitamme ja muita Sivustollamme tarjoamiamme resursseja.
  • Sivustomme ja palveluidemme parantaminen
    Saatamme käyttää antamaasi palautetta tuotteidemme ja palveluidemme parantamiseen. Saatamme käyttää henkilötietojasi saadaksemme yksityiskohtaista tietoa verkkosivun käyttötilastoista ja Sivustollemme suuntautuvasta liikenteestä voidaksemme parantaa Sivustomme toimivuutta.
  • Kampanjan, kilpailun, kyselyn tai muiden Sivuston tapahtumien järjestämiseen
    Lähettääksemme käyttäjille informaatiota, jonka vastaanoton he ovat hyväksyneet aiheista, joiden uskomme kiinnostavan heitä. Saatamme myös käyttää sosiaalisia liitännäisiä tarjotaksemme sinulle entistäkin paremman Sivustomme käyttökokemuksen.
  • Ajoittaisten sähköpostien lähettäminen
    Saatamme käyttää sähköpostiosoitettasi vastataksemme tiedusteluihin, kysymyksiin ja/tai muihin pyyntöihisi.
  • Markkinointisähköpostien lähettämiseen
    Saatamme lähettää Käyttäjille sähköposteja, joissa on yrityksen uutisia, päivityksiä, tuotteisiimme liittyviä tuotteita tai tietoa palveluista jne. Teemme näin vain siinä tapauksessa, että Käyttäjä on hyväksynyt tällaisten viestien vastaanottamisen tai kun viestintä liittyy vastaaviin tuotteisiin tai palveluihin. Jos Käyttäjä haluaa jossain vaiheessa lopettaa tulevien sähköpostien tilauksen, jokaisen lähettämämme sähköpostin alaosassa on tarkat ohjeet tilauksen päättämisestä. Käyttäjä voi myös ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen .
  • Muiden markkinointimateriaalien lähettäminen
    Saatamme myös ottaa yhteyttä Käyttäjiin markkinointimielessä muilla tavoilla sen ollessa laillista (saatamme esimerkiksi lähettää Käyttäjille tekstiviestejä, jos he ovat hyväksyneet niiden vastaanottamisen). Jos et halua ottaa tällaisia viestejä vastaan, lähetäthän meille sähköpostia osoitteeseen .

Kuinka säilytämme henkilötietojasi

Kaikki meille antamasi tiedot säilytetään turvallisilla servereillämme. Käyttääksesi tiettyjä sivuston ominaisuuksia olet saanut meiltä (tai valinnut itse) salasanan, jonka turvallisesta säilyttämisestä olet itse vastuussa. Pyydämme, että et jaa salasanaasi kenenkään kanssa.

Tiedot, joita Sigma Trukit Oy kerää tällä verkkosivulla, säilytetään tarpeellisen ajanjakson ajan ja poistetaan 0 kuukauden kuluttua, kun niitä ei enää tarvita.

Kuinka suojelemme tietojasi

Sovellamme asiaankuuluvia tietojenkeruu-, säilytys- ja käsittelykäytäntöjä sekä turvatoimia suojellaksemme henkilötietojasi, käyttäjänimeäsi, salasanaasi, transaktio- ja muita Sivustollemme tallennettuja tietoja luvattomalta pääsyltä, muutoksilta, edelleen luovuttamiselta ja tuhoamiselta.

Henkilötietojesi jakaminen

Emme myy, vaihda tai vuokraa Käyttäjien henkilökohtaisia tunnistetietoja muille. Voimme jakaa yllä mainittuihin tarkoituksiin liikekumppaneidemme, luotettujen yhteistyökumppaneiden ja mainostajiemme kanssa vierailijoita ja käyttäjiä koskevia kohderyhmäkoosteita, joita ei kuitenkaan ole yhdistetty mihinkään henkilökohtaisiin henkilöllisyystietoihin.

Kolmannen osapuolen verkkosivut

Käyttäjät saattavat nähdä Sivustollamme markkinointi- tai muita sisältöjä, jotka linkittyvät yhteistyökumppaniemme, toimittajiemme, mainostajiemme, sponsoreidemme, lisensioijiemme tai muiden kolmansien osapuolien palveluihin ja sivustoille. Me emme hallitse näiden linkitettyjen sivustojen sisältöjä tai linkkejä, emmekä ole vastuussa Sivustollemme linkitettyjen muiden sivustojen harjoittamista käytännöistä. Lisäksi nämä sivustot tai palvelut, mukaan lukien niiden sisällöt ja linkit, saattavat jatkuvasti muuttua. Näillä sivustoilla ja palveluilla saattaa olla omanlaisensa tietosuojakäytännöt ja asiakaspalveluperiaatteet. Minkä tahansa muun verkkosivun selailu ja sen käyttäminen, mukaan lukien ne verkkosivut, jotka Sivustollemme on linkitetty, ovat kyseisten verkkosivujen omien käyttöehtojen ja käytänteiden alaisia.

Oikeutesi

Sinulla on oikeus pyytää meitä lopettamaan henkilötietojesi käsittely markkinointitarkoituksessa. Yleensä kerromme sinulle (ennen tietojesi keräämistä) mikäli aiomme käyttää tai jakaa tietosi kolmannen osapuolen kanssa tällaista tarkoitusta varten. Voit käyttää oikeuttasi estää tällainen käsittely valitsemalla tietyt ruudut lomakkeista, joita käytämme tietojen keräämiseen. Voit myös käyttää tätä oikeutta, milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse lähettämällä viestin osoitteeseen .

Pääsy tietoihin

Laki antaa sinulle oikeuden tarkastaa sinusta kerätyt tiedot. Voit käyttää oikeuttasi Lain sallimalla tavalla. Pyynnöt tietojen näkemisestä tulee tehdä yritykselle Sigma Trukit Oy. Voit käyttää tätä oikeutta, milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse lähettämällä viestin osoitteeseen .

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Yrityksellämme on oikeus päivittää tämä tietosuojakäytäntö, milloin tahansa. Kun teemme päivityksen, muutamme tämä sivun alaosassa olevan päivityspäivämäärän vastaamaan uusinta päivitystä. Kannustamme Käyttäjiä tarkistamaan tämän sivun usein, jotta he pysyvät kartalla siitä, kuinka autamme pitämään keräämämme henkilötiedot. Tiedostat ja hyväksyt, että on sinun vastuullasi tarkastaa tämä tietosuojakäytäntö ajoittain, jotta tiedät siihen tehdyistä muutoksista.

Näiden ehtojen hyväksyminen

Käyttämällä tätä Sivustoa osoitat, että hyväksyt tämän käytännön. Jos et hyväksy tätä käytäntöä, ethän käytä tätä Sivustoa. Jos jatkat Sivuston käyttöä näihin käytäntöihin tehtyjen muutosten jälkeen, sinun katsotaan hyväksyneen kyseiset muutokset.

Yhteydenotto meihin

Jos sinulla on kysymyksiä tästä Tietosuojakäytännöstä, Sivustomme käytännöistä tai omista käyttökokemuksistasi tähän Sivustoon liittyen, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä:

Käyttääksesi tätä verkkosivua sinun täytyy hyväksyä MOONDA:n alla oleva tietosuojakäytäntö:



MOONDA Data Privacy Policy

The information collected on this website is also processed by MOONDA which owns its licence, with our server and technical team located in France.

 

In accordance to your rights and freedom, you can access or make a request concerning your data by contacting this email address: dataprivacy@moonda.com.

 

You can also learn more about the tracking made on this website and manage your preferences by visiting the website’s Cookie Policy.

 

Please refer to the following table to learn more about MOONDA storage limitation policy :

Tietotyypit

Tallennusrajoituskäytäntö

Käsittelemme tälle verkkosivustolle syötettyihin tietoihin liittyvillä lomakkeilla pyyntöjäsi ja otamme sinuun yhteyttä toiveittesi mukaisesti.

Näitä tietoja kerätään pyyntöjesi käsittelemistä varten.

Sinun täytyy hyväksyä tallennusrajoituskäytäntömme ennen kuin käytät tämän verkkosivuston lomakkeita.

Tiedot, jotka on tallennettu ennen marraskuun 28. päivää 2018, tuhotaan. Tästä eteenpäin tietojasi säilytetään yhden vuoden ajan siitä hetkestä lukien, kun lomake on lähetetty jälleenmyyjälle.

MOONDA ei siirrä tietoja Euroopan Unionin ulkopuolelle, paitsi siinä tapauksessa, että verkkosivua ylläpitävä jälleenmyyjä sijaitsee Euroopan Unionin ulkopuolella.